logo
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque.
+387648592568
info@elatedthemes.com
Eighth Avenue 487, New York
Instagram Feed
Search
 

Espais

Apats d'Art / Espais
El lloc que més t'agradi

ESPAIS

Durant els últims anys el món del servei de càtering ha evolucionat i ha deixat la porta oberta a noves propostes i idees pels nostres clients. Ja sigui una boda, un acte d’empresa o una celebració familiar. Tenim espais adients al Penedès, Garraf, Barcelona, etc. Escull el lloc que més t’agradi i Àpats d’Art farà de l’event el més especial.

Sant Sadurní d'Anoia

BODEGUES VILARNAU

Bodegues ideals per fer events exteriors, còctels… Jardins espectaculars!
També sales interiors acondicionades i un bosquet ideal per cerimònies, picnics….

Més detalls
Torrelavit

JEAN LEON

Especialitzants en empreses, dinars familiars i bodes. Hi ha la possibilitat a realitzar una visita amb cata a les bodegues, activitats…Estructura modernista rodejada de vinyes

Més detalls
Vilanova i La Geltrú

MASIA EN CABANYES

Masia senyorial construida al 1798 amb estil Neoclàssic. Disposa de grans jardins per fer aperitius o banquets exteriors, també té sala interior per banquets i altres sales.

Més detalls
Sant Sadurní d'Anoia

CODORNIU

Entorn únic i singular per a qualsevol event. Disposen de diferents sales i jardins depenent del tipus de celebració. Envoltat de vinyes i amb tota una història que acompanya aquesta gran bodega. També amb possibilitat de fer visites i cates.

Més detalls
Barcelona

MASIA LA TORRETA

Espai al mig del Penedès, rodejat de vinyes. Espais exteriors on fer events, porxo tapat i jardí amb piscina. També disposen d’habitacions

Més detalls
Sant Cugat Sesgarrigues

BODEGUES ELYSSIA

Rodejades de vinyes, en un entorn privilegiat al cor del Penedès.
Espai únic del Grup Freixenet amb privacitat i exclusivitat, tota la intimitat necessària per la vostra celebració.

Més detalls
Sant Pere de Ribes

MASIA TORRE DEL VEGUER

Masia senyorial d’estil Neoclàssic (1798). Amb grans jardins per fer aperitius o banquets exteriors, també té sales interiors per banquets i  polivalents, a part de una capella molt ben conservada.

Més detalls
Sant Pere de Ribes

CASA DEL MAR

Situada al Parc Nacional del Garraf, s’alça sobre el mar un indret idílic, la seva data d’origen és del s.XIV.  Bodes, rodatges…és un escenari perfecte per qüalsevol event amb vistes 180º sobre el mar.

Més detalls
Subirats

MASIA OLIVERA

Espai al mig del Penedès, rodejat de vinyes. Espais exteriors on fer events, porxo tapat i jardí amb picina. També disposen d’habitacions.

Més detalls

Consulta totes les propostes dels diferents espais amb els que treballem. Tots amb el mateix objectiu: que el teu dia sigui el més feliç i que sigui gairebé a mida per vosaltres.
Si tens un altre espai, posa’t en contacte amb nosaltres!.

Dossier d'espais
Alta Gastronomia

Menús bodes

Autenticitat / La característica que ens diferencia, el fruit del nostre esforç per oferir un servei personalitzat i humà. Producte de primera qualitat, natural i artesà. En les celebracions que preparem oferim innovació en el sector del càtering, barreja de tradició i disseny avantguardista.

Veure menús

Sorry, the comment form is closed at this time.